Équipe

MAURIZIO PASCA

LAURENT LUTSE

JOSÉ LUÍS BENÍTEZ

Contacter: jboadas@fecasarm.cat

JOAQUIM BOADAS

En Joaquim Boadas de Quintana, és advocat exercent a l´Estat Espanyol i Secretari General i cap dels serveis jurídics de la FECASARM.

Joaquim Boadas és professor a la Universitat de Girona i sovint és convidat a donar classes de dret administratiu a institucions públiques com ara les Diputacions de Barcelona i de Tarragona.

En Joaquim Boadas combina una àmplia experiència en els camps del dret administratiu, civil i penal amb un alt grau d’expertesa en la defensa del sector empresarial HORECA (bars musicals, bars, discoteques, sales de festa, restaurants, restaurants musicals, entre d’altres), essent el portaveu davant els mitjans de comunicació de la federació més important del sector de l’oci nocturn català (FECASARM). Recentment ha estat nomenat Secretari General de l'organització INTERNATIONAL NIGHTLIFE ASSOCIATION, associació que té com a principal objectiu lluitar pels interessos dels professionals dels sector de l'oci nocturn a nivell mundial. El lletrat Joaquim Boadas ha estat molt involucrat en les darreres modificacions normatives que afecten a aquest sector a nivell de Catalunya i l'objectiu que s'ha marcat pel futur és el d'aconseguir també influir en les institucions mundials a través de la INTERNATIONAL NIGHTLIFE ASSOCIATION. 

En Joaquim ha ampliat el seu camp d’actuació professional als camps del dret fiscal, societari i dret esportiu. Per altre costat, és un advocat amb visió internacional i home de negocis i domina diversos idiomes entre els quals destaquen l'anglès, el portuguès, l'alemany, el català i el castellà.

Contacter: leandrocomas@gmail.com

LEANDRO COMAS

Leandro Comas Cano es un empresario independiente, licenciado, especializado en marketing estratégico y comunicación. 

Su amplia experiencia en publicidad, organización de eventos, comunicación y como consultor de negocios, se distingue por su colaboración con varias entidades vinculadas al sector del ocio nocturno. Actualmente ocupa el cargo de CEO de Spain Nightlife. 

También participa activamente en la International Nightlife Association, buscando sinergias y colaboraciones en distintos países. 

Es embajador en España del MIC'S (Monaco International Clubbin Show).

 

Contacter: gestio@fecasarm.cat

CRISTINA ORRI

Cristina Orri Pujol és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona i en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment és la Responsable de Màrqueting i Finances de la FECASARM  i també col·labora habitualment amb el departament de premsa de la federació.

Al llarg de la seva trajectòria professional s'ha especialitzat en màrqueting estratègic i en comptabilitat i finances. Ha ocupat diferents càrrecs directius i entremitjos sempre vinculats a les àrees de Màrqueting, Estratègia, Gestió, Finances i Vendes en diferents models de negoci tals com EUROFIRMS i SOLILASER, entre d'altres.

És l'encarregada de la gestió econòmico-financera així com també de definir i implementar el pla de màrqueting de la federació.

Si voleu contactar amb ella podeu localitzar-la al número de telèfon 647.49.43.06.

Contacter: serveisjuridicis@fecasarm.cat

SERGIO NOGUERO

Sergio Noguero Romero, és advocat en exercici en l’Estat Espanyol, especialitzat en Dret Penal i en la tramitació de qualsevol assumpte relacionat amb aquesta disciplina. Amb més de quinze anys d’experiència contrastada en el sector de l’oci nocturn, ha representat i defensat els interessos d’empreses de seguretat privada, discoteques i bars musicals així com del personal que presta els seus serveis per les referides empreses, principalment, treballadors que s’encarreguen de la seguretat privada – controladors d’accés, vigilants de seguretat, guàrdies jurats,  entre d’altres -.

En exercici des de 1996, amb despatx professional “Status Jurídic, advocats” com a Cap de l’àrea penal, especialitzat amb matèries de dret penal i administratiu; portant assumptes a l’Audiència Provincial de Girona, Barcelona i a l’Audiència Nacional a Madrid.

Advocat penalista de la FECASARM des dels seus inicis, en Sergio Noguero defensa els interessos dels nostres clients en qualsevol tipus de procediment penal, tant des d’un punt de vista  de la defensa com des de la perspectiva de l’acusació.

Des de l’any 2004, imparteix classes de formació en els Cursos de Control d’Accés subvencionats per la Generalitat de Catalunya, per adquirir la titulació exigida pel Decret 348/2004 sobre Personal de Control d’Accés i pel Decret 112/2010, pel que s’aprova el Reglament d’Espectacles Públics i Activitats Recreatives. És col·laborador de diferents revistes de l’àmbit jurídic amb publicació d’articles relacionats amb la seva especialitat de Dret Penal.